Yes – eindelijk een Naoki nieuwsbrief!

En een nieuwe layout om dit te vieren ❤

Yes - eindelijk een Naoki nieuwsbrief!

Een nieuwsbrief van een blog… Dat is toch vrij overbodig? Dat dacht ik altijd, want al mijn artikelen komen immers gewoon online te staan en deel ik tevens via social media. Toch krijg ik de laatste tijd steeds vaker de vraag waar men zich kan inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Ik deed wat onderzoek en werd eigenlijk steeds enthousiaster. Vandaar dat ik jou vanaf deze week elk weekend (indien gewenst) een mailtje ga sturen :)

De voornaamste reden waarom ik een nieuwsbrief begonnen ben is omdat mijn bereik op social media langzaam daalt. Je zou denken dat wanneer het aantal volgers van je blog stijgt, je bereik meegroeit. Helaas werkt het niet zo, want platformen zoals Facebook en Instagram willen immers ook geld verdienen. Zo krijg ik nu standaard bij elk artikel dat ik op Facebook deel de optie om hem te ‘sponsoren’: op deze manier laat Facebook mijn berichten aan zoveel mogelijk volgers zien. Wat dus inhoudt dat Facebook (en Twitter en Instagram…) bewust mijn content verborgen houden voor velen van jullie, in de hoop dat ik ga betalen.

Nu wil ik best af en toe betalen voor wat extra bereik, zeker als ik iets belangrijks deel. Maar ik heb niet het budget om al mijn berichten te sponsoren, dus ik probeer het anders op te lossen. Daarom vond ik het idee van een nieuwsbrief beginnen eigenlijk helemaal niet zo gek. Omdat ik de nieuwsbrief zelf beheer, hoef ik niet bang te zijn dat hij opeens niet meer aankomt bij volgers. Tevens zat ik al langer na te denken over een extra artikel in het weekend op Naoki. Een artikel met een ‘recap’ van verschenen artikelen op Naoki.nl, alle dierproefvrije updates en overig nieuws, evenementen, podcasts en blogs die ik tegen ben gekomen die week. Een feel-good artikel om het weekend mee te beginnen. Dit idee heb ik omgetoverd tot een nieuwsbrief, die komend weekend voor het eerst verstuurd gaat worden.

Wil jij dus elk weekend op de hoogte gehouden worden van:

– Verschenen artikels op Naoki.nl;
– Alle dierproef(vrije) updates;
– Nieuws rondom Naoki in de media en previews;
– Mijn favoriete blogs/podcasts/video’s van de week;
– En meer wat ik graag met jullie wil delen?

Meld je dan nu aan voor de Weekly Naoki nieuwsbrief. Ik verzend hem via Mailchimp, waar je super makkelijk je gegevens kunt wijzigen, jezelf indien gewenst weer kunt uitschrijven en waarbij je gegevens beschermd worden. Ik beloof nooit te gaan spammen, je gegevens blijven privé en ik gebruik ze enkel om 1 email in het weekend te versturen.

Lijkt het je leuk? In de zijbalk op Naoki en op de homepage staat vanaf nu een kader waar je je aan kunt melden. Aanmelden kan ook via deze pagina. Je kunt de mails op elk moment stopzetten, dus als je het niets vindt – geen probleem, onderaan de mail staat een link waar je je kunt uitschrijven.

Oh ja, omdat ik mijn vorige layout bij steeds meer bloggers zag voorbij komen, heb ik gisteren mijn website een kleine make-over gegeven. Laat het me vooral weten als iets er raar uitziet bij jou of niet werkt!

 1. Leuk hoor, heb mij direct ingeschreven! Ik vind je nieuwe layout ook geweldig en plezierig om naar te kijken en te lezen. Veel succes met je nieuwsbrief en je blog :))

 2. Heel goed intiatief Sophie! Ik ga mij gelijk even inschrijven :) En spot ik nou ook een andere indeling op je blog? Ziet er in ieder geval heel erg mooi uit!

 3. Topperdetop, Sophie <3
  Je artikelen zijn voor mij steeds weer een bron van inspiratie en informatie :-D
  En je website ziet er nog mooier uit dan hij al was!

 4. Ja, hoera! Ik vind het altijd heel fijn om alle blogs die ik tof vind bij elkaar in een apart vakje van mijn mailbox te verzamelen. Dan hoef ik nooit iets te missen en kan ik lekker lezen wanneer het me uitkomt. En krijg jij mooi meer page views ;)

 5. Superleuk! Heb me gelijk ingeschreven :)
  De site werkt verder voor mij goed, ziet er leuk uit! Ik moest alleen even wennen dat ik naar beneden moet scrollen voor het nieuwste artikel.

  • Ik heb het vanmiddag aangepast, als het goed is zie je nu als eerste het nieuwste artikel – was inderdaad een beetje onduidelijk, vooral op mobiel. Als je de site vernieuwt dan zou dit artikel nu bovenaan moeten staan :)

 6. natuurlijk heb ik me ook ingeschreven want jij hebt mij al zo goed geholpen : vanaf ik jouw blog ontdekte koop ik niet anders meer dan dierproefvrije middelen al is het voor mij soms niet makkelijk om die te bestellen want het ene hebben ze “daar” en het andere dan weer niet. ik heb nu besloten om de toiletartiklen (behalve de haarproducten zoals Herbatint die ik zelfs bij bol.com kan bestellen of de producten van Louis Widmer die ook gemakkelijk te bestellen zijn bij Farmaline, mijn make up producten eens bij HEMA te kopen. ik heb ze nog niet geprobeerd omdat ik nog allerlei andere dingen heb die ik toch eerst opgebruik. doch mijn eerstvolgende aankoop van make up en gezichtscrème zal ik bij HEMA doen.

 7. Hallo Sophie, in Nederland was ik redelijk op de hoogte van proefdiervrijeproducten. Ik ben sinds 1 november 2017 verhuisd naar Spanje. De producten op je site zijn lastig te vinden hier. Heb je nog suggesties. Overigens ben ik heel blij met je site. Duidelijk en overzichtelijk. Groet Yvonne

  • Ik koop zelf veel online en een aantal van mijn favoriete webshops verzenden wereldwijd (vaak gratis), zoals Beauty Bay, Love Lula en Naturisimo :) Zij hebben alle drie veel dierproefvrije en de laatste twee ook veel natuurlijke en vegan producten. Daarnaast zou je altijd bij de biologische supermarkt kunnen kijken wat zij hebben, meestal hebben die winkels ook een duurzame beauty afdeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pacifica Super Hydration Sleepover Masker

Pacifica Super Hydration Sleepover Masker

Fair Fashion Outfit #4

Fair Fashion Outfit #4