S’N’BIO Nagellak review

S'N'BIO Nagellak review

Vorige week schreef ik een artikel over natuurlijke en gifvrije nagellak, waarin ik het merk Safe’N’Beautiful vermelde. Dit eco & vegan merk biedt namelijk verschillende lijnen nagellak aan die zo min mogelijk schadelijke stoffen bevatten en grotendeels natuurlijk zijn. Zo ook hun S’N’BIO collectie, waarvan ik vandaag een aantal kleuren laat zien.

De S’N’BIO lijn is gemaakt om nagellak-liefhebbers een veilig product aan te kunnen bieden dat de nagels van een mooie kleur voorziet en goed blijft zitten. De nagellak bestaat voor 85% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zo kunnen ze ingrediënten uit aardappel, mais en tarwe zo bewerken dat de kleur echt blijft zitten en makkelijk aanbrengt. Er zitten in totaal 12 kleuren in de collectie die allemaal vegan zijn. Ik mocht een aantal kleuren testen: Iron, Vitamin en Gold.

S’N’BIO Iron

S'N'BIO Nagellak review

De eerste kleur die ik testte is Iron. Deze ijsblauwe kleur bevat een lichte shimmer die in het licht heel subtiel meerdere kleuren weerkaatst. Het glazen flesje bevat 8ml en heeft een houten dop die makkelijk vast te houden is tijdens het lakken (in mijn mening is niets zo vervelend als een te brede dop die je krampachtig vast moet houden tijdens het lakken). Het kwastje heeft een fijne grootte, waarmee ik met 2 stroken mijn nagel van kleur voorzie. Met 1 laagje is de kleur Iron al redelijk dekkend, met een tweede laagje is hij compleet gedekt. Ik heb de foto’s steeds een dag na het aanbrengen genomen, zodat je ziet dat de nagellak mooi glanst. Iron bleef 4 dagen perfect zitten, daarna begon hij langzaam te chippen aan de onderkant.

Ik vind de kleur Iron erg mooi voor in de winter en bij mijn lichte huid. Het flesje kost €9,90.

S’N’BIO Vitamin

S'N'BIO Nagellak review

De tweede kleur die ik heb getest is Vitamin. Deze lichte zachtroze kleur is een perfecte nude kleur! Hij brengt makkelijk aan, al had ik voor een aantal nagels wel 3 laagjes kleur nodig om hem compleet dekkend te krijgen. Dit kan ook komen omdat ik wat ribbels op mijn nagels heb, waardoor de kleur minder gelijkmatig verspreidt. De kleur glanst licht en ziet er netjes en vrouwelijk uit op mijn nagels. Ook deze kleur bleef zo’n 4 dagen mooi zitten, daarna begon hij langzaam te chippen.

Ik vind dit een ontzettend mooie kleur, die ik zeker vaak ga dragen. Ook deze kleur kost €9,90.

S’N’BIO Gold

S'N'BIO Nagellak review

En dan de laatste kleur die ik heb getest: Gold. Dit is mijn favoriete kleur nagellak op dit moment. Gold is een hele mooie bijna metallic groen-gouden kleur. Hij bevat glans en shimmer, waardoor dit de perfecte kleur is voor een Oud & Nieuw feestje. De kleur Gold brengt makkelijk aan en is compleet dekkend met 2 dunne laagjes. Hij droogt snel op, na 20 minuten kon ik over mijn nagels wrijven zonder beschadigingen achter te laten (de twee eerdere kleuren waren goed hard na ongeveer 30 minuten). Deze kleur bleef 5 dagen lang perfect zitten, pas op de zesde dag zag ik een kleine chip.

Een hele mooie kleur voor rondom de feestdagen die lang blijft zitten. Ook Gold kost €9,90 per flesje.

Ingrediënten:
Butyl acetate, Ethyl acetate, Nitrocellulose, Isosorbide dicaprylate/Caprate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimmelitic anhydride copolymer, Alcohol, Stearalkonium bentonite, Styrene/Acrylates copolymer, Silica, Diacetone Alcohol, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Phosphoric acid. +/- CI77891, CI77492, CI77510, CI77499, CI77491, Tin Oxide, Alumina.

Vegan: Ja
100% natuurlijk: Nee
Dierproefvrij: Ja (zie statement)
Eco-friendly: Alle producten zijn vegan, bevatten deels natuurlijke ingrediënten en de verpakkingen zijn recyclebaar.
Geproduceerd in: Griekenland

Win 3 flesjes naar keuze (winactie inmiddels gesloten)

S'N'BIO Nagellak review

Ben je benieuwd geworden naar de nagellak van S’N’BIO? Bij Green Beauty Shop verkopen ze het gehele assortiment. Daarnaast mag ik in samenwerking met Green Beauty Shop 2 lezers blij maken met 3 kleuren nagellak van S’N’BIO naar keuze! Meedoen is simpel:

– Like de Facebook pagina van Green Beauty Shop;
– laat hieronder in een comment achter welke kleuren je graag zou winnen.

Over een week kies ik willekeurig 2 winnaars uit die 3 kleuren mogen uitzoeken. Let erop dat je een geldig email adres gebruikt tijdens het invullen van je comment. Succes!

De winactie is gesloten, de winnaars (Alieke en Cyrina) hebben een mailtje ontvangen.

Dit artikel is in samenwerking met The Green Beauty Shop geschreven.

Share:

46 Reacties

  1. 13/12/2017 / 07:26

    Wauw, wat een mooie kleuren! Vooral die goudkleurige nagellak vind ik geweldig, zeker rond de kerst. Goed om te horen dat de nagellak vegan is en ook nog eens heel goed blijft zitten. Ik maak graag kans op de kleuren Gold, Ruby en Sapphire en heb de Facebook-pagina geliket :)

  2. Cindy
    13/12/2017 / 07:58

    Oh, dit zijn absoluut kleurtjes om blij van te worden! Ik maak graag kans om te winnen. Word onwel van normale (stink-) nagellak… :-(
    Nuts, Iron en Garnet alvast voor de zomer!!

  3. 13/12/2017 / 08:48

    Oeh wat tof!! Ik sla de winactie over, omdat ik wel genoeg lakjes heb. Maar ik ga het merk zeker onthouden!

  4. ElineW
    13/12/2017 / 09:09

    Wow superfijn nagellakmerk zeg! Eigenlijk vind ik alle 3 de kleuren die jij hebt mooi! Precies mijn smaak, vrij neutraal en passen overal bij! Dus ga voor de volgende kleuren:
    – Iron
    – Vitamin
    – Gold
    Duimenduimenduimen!

  5. smurfigeknutselfan
    13/12/2017 / 09:19

    Wat een fijne lakjes en vooral o dat ze niet giftig zijn en fijn voor je nagels, ik kon dit merk nog niet. Zelf vind ik de iron kleur Super mooi. Ik heb helaas gee Facebook, maar ik wens de andere veel succes om een vagan lakje te winnen. Naoki leuke actie.

  6. 13/12/2017 / 10:36

    Wauw, wat zijn Iron en Gold prachtige kleuren! Ik ben al erg lang op zoek naar mooie, proefdiervrije en vooral veilige lakjes. Na dat drama met dat andere merk waarover we het laatst hadden… :’) Ik doe dan ook erg graag mee! Als ik drie kleuren mag kiezen, dan ga ik voor Copper, Gold en Iron. Succes, iedereen!

  7. 13/12/2017 / 10:55

    Wat een mooie winactie. :) Ik heb onlangs al mijn “reguliere” lakjes weggedaan en heb nu vrijwel geen lakjes meer. Met drie van deze mooie lakjes ben ik voorlopig helemaal voorzien dus ik maak ook heel graag kans. Ik zou graag de kleuren Iron, Copper en Soil winnen. Erg mooi!

  8. 13/12/2017 / 11:05

    Superleuke actie! Ik vind dat ze heel veel mooie kleuren in het assortiment hebben, ik hou wel van glitter en gekke kleurtjes, dus daarom ga ik voor de kleuren Sapphire, Gold en Ruby.

  9. Amber
    13/12/2017 / 12:01

    Ik had de facebookpagina reeds geliket en zou ook graag winnen: vitamin, ruby en soil.

  10. Ingeborg
    13/12/2017 / 12:21

    Ohh lala, me LIKY!!

    Laat ik – met de kerst in zicht – nu net bezig zijn om mijn nagellakjes te veganiseren :-) Je review en winactie komt dus op het perfecte moment voorbij.

    Ik word heel erg blij van de kleuren Sapphire, Ruby en Copper.
    Als ik win wordt het alleen wel moeilijk om te kiezen met welke kleur ik aan het kerstdiner verschijn, maar ach, er zijn ergere dingen ;-)

  11. Kiki
    13/12/2017 / 12:31

    Ik heb nog niks van dit merk, dus leuk om mijn vegan stash hier mee uit te breiden! De kleuren Vitamin, Sapphire & Emerald spreken mij het meeste aan. Groetjes

  12. Emmy
    13/12/2017 / 12:51

    Leuke winactie, ik doe graag mee! Ik heb nog niet zoveel ervaring met (deels) natuurlijke nagellak. ik vind de kleuren gold, shapphirre en iron het leukste.

  13. Debby
    13/12/2017 / 13:35

    Ik ben ontzettend benieuwd naar deze nagellak :) heb al een aantal natuurlijke en vegan lakjes geprobeerd, maar ze zijn het allemaal nét niet qua dekking of langdurigheid.
    Facebook pagina is geliked en ik maak graag kans op Emerald, Vitamin en Ruby! Succes iedereen :)!

  14. Eef
    13/12/2017 / 13:49

    Sapphire, Copper & Soil

  15. 13/12/2017 / 13:55

    Heel benieuwd! Gebruik je er nog een base coat en of top coat bij? Facebook pagina van Green Beauty was al geliked. Mijn favoriete kleuren zijn Iron, Ruby en Vitamin.

    • 13/12/2017 / 14:11

      Nee, base & top coat heb ik niet nodig met deze nagellak :)

  16. Petra
    13/12/2017 / 15:35

    Wat een gave winactie! Graag zou ik kans maken op Gold, Vitamin en Iron. Gold voor m’n nichtje, een grote make-up- en Kerst-liefhebster 🎄, die met dit superfeestelijke kleurtje kennis zou kunnen maken met diervriendelijke, minder chemische make-up. Vitamin voor mij, omdat ie me doet denken aan de vintage-roze kleur die ik afgelopen maart op mijn bruiloft droeg. En Iron gewoon omdat hij ergens wel neutraal is, maar toch stoer. 😎

  17. Christine Dittmar
    13/12/2017 / 16:48

    Gold Kopper en Emerald donker groen, wat een keuze! Geweldig dat ik steeds meer produkten mag ontdekken die mileiuvriendelijk zijn 😍

  18. Margreet Oosterhof
    13/12/2017 / 16:49

    De Gold en Iron zien er erg mooi uit….helaas bijt ik al mijn hele leven zo lang ik weet nagels en heb diverse manieren geprobeerd er van af te komen. Het gaat met ups en downs….toch wil ik er heel graag vanaf en heb ik een stimulans nodig.
    Ik ben geen fan van synthetische cosmetica, dus wellicht geeft deze nagellak stimulans om mijn nagels te laten groeien, want de kleuren zijn wel erg mooi!

  19. Annemarie
    13/12/2017 / 16:51

    Wauw wat een leuke actie en wat een fijne review weer, je geeft altijd zo helder aan hoe jij het product ervaart!
    Ik vind de kleuren’;
    – Copper
    – Soil
    – Vitamin

    Echt super kleuren voor een herfst type, dus toi toi toi!

  20. Belinda
    13/12/2017 / 16:52

    Sapphire, Ruby en soil zou ik graag willen.

  21. Cyrina
    13/12/2017 / 16:55

    Leuke actie! Ruby, Vitamin & Salt zijn prachtige kleuren 😍
    Green Beauty Shop is top!

  22. Eva
    13/12/2017 / 22:32

    Wat leuk! En wat een mooie kleuren 😊
    Mijn favorieten zijn Iron Grijs, Gold en Soil.

  23. Marjolijn
    13/12/2017 / 22:43

    Leuke actie!!! Ik vind Copper, Soil en Iron heel mooi, al zal ik ze waarschijnlijk moeten delen met mijn dochter 😂

  24. Judith
    13/12/2017 / 22:44

    Mooi! Valt dit dan onder de 5-free? Ik doen graag mee, die iron is favoriet

  25. Natasja
    14/12/2017 / 13:14

    Hoi!
    Ik ben vooral benieuwd wat voor geur aan deze nagellak zit. De reguliere nagellakgeur vind ik zo vies en ongezond dat ik die het liefst nooit meer gebruik. Als deze lakjes geurloos zijn, of in ieder geval een stuk subtieler, dan lijken ze me heel fijn!

    • 14/12/2017 / 13:35

      Ze ruiken minder sterk dan ‘reguliere’ nagellak, maar zijn niet geurloos. Ik krijg er in ieder geval geen hoofdpijn van zoals ik vroeger bij andere nagellak wel had.

  26. Helga
    14/12/2017 / 19:41

    Oh, graag Salt, Sapphire en Ruby 😍 als ik win. Ik ben heel benieuwd naar deze nagellak!

  27. Remini
    14/12/2017 / 21:35

    Wauw..ik ga voor de kleuren iron, salt en gold 😍

  28. Noortje
    15/12/2017 / 12:57

    Fb-pagina van Green Beauty Shop geliket. Ik zou wel Garnet, Ruby en Soil willen! Grappig om te zien ook welke kleuren in de reacties het vaakst genoemd worden :)

  29. Ramonda
    15/12/2017 / 13:15

    Wow, ik doe mee voor Sapphire, Garnet en Emerald. 🍀

  30. Claire
    15/12/2017 / 23:26

    Oh wat fijn een 85% natuurlijke nagellak!!
    Ik gebruik geen nagellak meer omdat ik allergisch ben voor formaldehyde.
    Via Google kwam ik op je site uit! Wat een fijne site heb je, ik ben fan.
    En deze nagellakjes zien er zó mooi!
    Ik zou heel graag de volgende 3 kleurtjes willen winnen:
    – vitamine
    – ruby
    – soil

    Ik ga duimen! 🍀 Zou zó fijn zijn als ik eindelijk weer nagellak kan dragen zonder formaldehyde en veel minder andere chemische ingrediënten!! 😄

  31. Alieke
    16/12/2017 / 12:43

    Wat een leuke actie! Ik ben me door mijn allerlaatste giftige niet vegan nagellakjes aan het worstelen en heb super veel zin om eindelijk nieuwe, vegan en gifvrije lakjes te proberen! Ik heb de facebookpagina geliked en vind de kleuren Emerald, Vitamin en Ruby prachtig!

    PS. heb je een goede tip voor nagellakremover? Ik ben ook bijna door mijn vieze, stinkende remover van de etos heen…:)

  32. Mirjam
    16/12/2017 / 15:23

    Al een tijdje ben ik zoek naar vegan nagellak. Leuke actie, mooie kleuren. Ik vind Emerald, Aloe en Vitamin mooie kleuren.

  33. Esra
    16/12/2017 / 19:04

    Wat een leuke winactie! :) Ik vind de kleuren, Emerald, Copper en Vitamin, erg mooi.

  34. Sazou
    16/12/2017 / 19:51

    Wauw wat een prachtig merk: 7-free, vegan & proefdiervrij! Ik maak Dolgraag een kansje als echte nailpolish lover die middenin de transitie zit naar natuurlijkere nagellak… ik ben helemaal verliefd op de kleuren Gold, Iron & Vitamin, precies de kleuren die jij hebt laten zien ;) Gold zag ik al eerder bij jou voorbijkomen en vond ik gelijk waanzinnig mooi dat goed/ groen, lekker feestelijk! Iron vind ik ook errug gaaf grijs met de blauwe (en meerdere kleuren) gloed. En Vitamin is heerlijk als nude of ideaal voor een French Manicure. Onwijs bedankt voor deze Lieve Kans Sophie! :D

  35. Sazou
    16/12/2017 / 19:52

    goud/ groen bedoel ik ;)

  36. Emma
    17/12/2017 / 14:46

    Wat een geweldige kleuren en wat fijn dat deze nagellak natuurlijk is, daar zijn mijn nagels erg blij mee. Ik maak graag kans om de kleuren: gold, garnet en vitamin te winnen.

  37. Myrna
    18/12/2017 / 13:10

    Mooi artikel en leuk om te lezen dat er steeds meer gifvrije nagellak op de markt komt.
    Superleuke winactie, ik wil graag meespelen :)
    Mijn favoriete kleuren zijn: Iron, Sapphire en Soil.

  38. Petra
    18/12/2017 / 14:30

    Wat een mooie kleuren zijn het! Ik maak graag kans op de kleuren Soli, Emerald en Iron.

  39. Annette Vrijburg
    18/12/2017 / 18:48

    Superleuke actie, Sophie! Ik ga voor salt, iron en copper. Groetjes!

  40. Annette Vrijburg
    18/12/2017 / 18:51

    Superleuke actie, Sophie! Ik ga voor salt, iron en copper. Mooie kleuren.

  41. Kayleigh
    19/12/2017 / 09:56

    Wat een een leuke lakjes en winactie! Ik vind de kleuren vitamin, gold en soil heel mooi omdat ze zo neutraal zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *