Om eerlijk en transparant naar mijn lezers toe te zijn heb ik deze pagina geschreven. Hier vind je meer informatie over de producten die ik ontvang, gesponsorde blogposts, affiliate links en banners. Mocht je hierover vragen hebben mag je me altijd mailen.

Gratis producten

Ik krijg regelmatig producten toegezonden van cosmetica bedrijven, webshops of pr bureaus om te reviewen voor Naoki. Wanneer ik een product gratis gekregen heb en review, vermeld ik dit onderaan het artikel. Reviews bevatten altijd mijn eerlijke mening, of ik het product nu zelf gekocht of gekregen heb.

Advertorials

Af en toe staat er een gesponsorde blogpost of winactie in samenwerking met een bedrijf op Naoki. Dit vermeld ik onderaan het artikel door aan te geven dat het een samenwerking betreft. Bij overige samenwerkingen met bedrijven vermeld ik dit ook altijd onderaan het artikel. Dit soort samenwerkingen zijn soms betaald en soms in ruil voor producten. In beide gevallen staat er onderaan het artikel dat het een samenwerking betreft.

Affiliate links

Ik ben lid van een aantal affiliate programma’s, waaronder ASOS, Bol.com, Cosmania & Love Lula. Wanneer ik naar deze webshops link en een bezoeker op zo’n link klikt, landt de bezoeker in de webshop via een speciale link met mijn naam of code erin. Wanneer de bezoeker dan een aankoop doet, krijg ik een percentage van de uiteindelijke sale. Omdat ik toch vaak naar webshops link, is dit een makkelijke manier om af en toe iets te verdienen met de artikelen die ik schrijf. Als bezoeker merk je er verder niets van, de webshop en prijzen blijven altijd hetzelfde. Sinds kort vermeld ik onder artikelen wanneer er een affiliate link geplaatst is, zodat je zelf de keuze hebt om via mijn link een aankoop te doen of niet.

Ik begrijp dat er bezoekers zullen zijn die elke vorm van reclame als storend ervaren. Ik hoop dat ook die bezoekers kunnen begrijpen dat Naoki mijn passie is en ik er veel tijd in stop. Ik vind dat al dat werk ook af en toe beloond mag worden met een financiële vergoeding. Door deze vormen van reclame kan ik Naoki regelmatig updaten en heb ik producten om te reviewen. Bedankt voor je begrip en als je vragen hebt, neem gerust contact met me op.