Op vakantie – Tijdelijke blogpauze

Op vakantie - Tijdelijke blogpauze

Terwijl deze blogpost online gaat ben ik net aangekomen op Curaçao. Het was namelijk hoog tijd voor een vakantie en ik heb besloten om tevens een pauze in te lasten qua werkzaamheden.

De afgelopen maanden waren heel druk en af en toe best zwaar. Het gaat goed met Naoki en de opdrachten die ik via Naoki binnenkrijg en daar ben ik erg blij mee. Maar meer werk betekent ook meer verwachtingen, meer deadlines en afspraken. Na een paar maanden hard gewerkt te hebben voel ik dat ik nu echt even toe ben aan een pauze. Ik merk dat ik me de afgelopen weken steeds vaker terug wil trekken en mijn computer en telefoon uit wil zetten. Ik denk dat het daarom een goed idee is om even een stapje terug te doen.

Normaliter werk ik ook tijdens mijn vakanties door – ik zet artikelen online, beantwoord comments en mails en blijf mijn social media kanalen up to date houden. Deze keer heb ik besloten dat niet te doen. Ik wil voor het eerst in jaren genieten van een vakantie zonder dat ik me bezig houd met mijn werk. Ik redde het qua timing helaas ook niet op vooruit te werken, daarom komen er de komende dagen geen artikelen online. Ik hoop dat mijn jetlag het toelaat om begin volgende week weer een artikel online te zetten, anders wordt het later in de week.

Ik zal de komende dagen dus ook geen comments of mails beantwoorden, ik hoop dat jullie hiervoor een klein beetje begrip en geduld kunnen opbrengen :) Ik ben komende week van plan om lekker uit te rusten, met vrienden door te brengen (twee van mijn beste vriendinnen wonen op Curaçao) en mijn verjaardag (woensdag!) te vieren. Daarna hoop ik heerlijk uitgerust weer met Naoki aan de slag te gaan.

Het enige social media kanaal dat ik waarschijnlijk wel up to date houd is Instagram (@sophie_carleen), dus als je me daar nog niet volgt even doen ;)

Dankjewel voor jullie steun (ik waardeer elke mail en comment ontzettend!) de laatste tijd en jullie begrip. Tot volgende week!

  1. Wat fijn dat het zo goed gaat qua opdrachten! Ik hoop dat je tijdens je vakantie heerlijk kunt genieten van wat welverdiende rust en tijd voor jezelf. Maak er iets moois van en rust lekker uit! :)

  2. Oh lekker! Gelijk heb je dat je even een echte pauze neemt! Neem je wat zon mee terug? :’)

  3. Heel goed om even offline te gaan, en helemaal geen probleem als er even een pauze zit in je posts. Fijne vakantie, het is je gegund!

  4. Hele fijne vakantie! Heerlijk dat je even offline gaat, en ik hoop dat je er weer helemaal van op kan laden. Maar gezien de locatie kan ik mij daar wel iets bij voorstellen ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Douglas Naturals Beauty Oil for Hair

Douglas Naturals Beauty Oil for Hair

Curaçao – vakantieverslag, tips & mijn favoriete foto’s

Curacao vakantie 2018