Nieuwe video – 5 Vegan Make-Up Favorieten (Engels)

5 Vegan Make-Up Favorieten

Misschien las je het al in het maandoverzicht van maart: ik ben bezig met een Engelstalig YouTube kanaal. Gisteren kwam de eerste video online! Ik zal niet alle video’s op Naoki delen, maar de eerste video past denk ik wel goed op mijn blog. Ik laat namelijk 5 van mijn favoriete vegan make-up producten zien.

Benieuwd naar mijn favoriete vegan make-up producten op dit moment? Dit zijn ze:

De producten die voorbij komen:

♥ ZAO Natural Mascara (review)

♥ Hourglass Ambient Lighting Blush in de kleur ‘Incandescent Electra’ (review)

♥ Charlotte Tilbury Brow Lift in de kleur ‘Grace K’ (review)

♥ Kat von D Studded Kiss Lipstick in de kleur ‘Magick’ (meer info)

♥ Nude by Nature Illusion Eyeshadow Trio ‘Nude 01’ (review)

5 Vegan Make-Up Favorieten

Het is wel een beetje spannend om een nieuw kanaal te beginnen en zeker in een andere taal. Ik moet toch weer helemaal opnieuw beginnen, al hoop ik dat een paar van jullie me ook op mijn Engelstalige kanaal willen volgen. Als je dat wilt doen (vind ik heel leuk!), dan is hier de link naar mijn kanaal waar je je kunt abonneren. Ik ben op dit moment ook bezig met een bijhorende blog (dit zal later verschijnen op TheKindRebel.com) en heb besloten om vanaf nu op Instagram in het Engels teksten bij de afbeeldingen te plaatsen, tenzij het specifiek voor Nederlandse volgers bedoeld is.

Bedankt voor het kijken van de video en geniet van dit lange weekend!

  1. Wat leuk dat je ook in het Engels gaat bloggen en video’s gaat maken. Ik heb zelf ook erg getwijfeld aan de taal. Het voelt best eng hè.

    • Ja heel eng haha, ook al heb ik in Amerika gewoond en praat ik dagelijks Engels – helemaal vloeiend spreken doe ik op dit moment niet meer. Ik hoop dat ik met oefenen en deze video’s er weer beter in word!

  2. leuke video! Je bent goed te volgen, omschrijft de producten kort en krachtig en daar hou ik wel van. Niet al te uitgebreid ergens op in gaan want dan raak je me kwijt ;) En ik zie al weer een nieuw product dat op mijn sephora wishlist staat die mijn man mag halen volgende week, mooie lipstick van Kat von D. Ik heb een aantal van dit merk, ook wat extreme kleuren maar zo’n my lips but better wil ik graag nog.

  3. Net deze week je blog gevonden vanuit mijn eigen zoektocht om mijn makeup te gaan vervangen voor organic toppers. Valt niet mee, iets met bomen en bos…. Dus ben heel erg druk om je blog & reviews te lezen.
    Je filmpje is hardstikke goed en compliment voor je engels, daar kan ik me zo aan ergeren als bloggers op de engelse toer gaan maar waarvan de uitspraak niet ok is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat Mooi duurzame outfit

Duurzame mode outfit – rok van Miss Green & top van Komodo

Zo heb ik leren vergeven

Zo heb ik geleerd te vergeven