Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Nieuwe video – 5 Vegan Make-Up Favorieten (Engels)

5 Vegan Make-Up Favorieten

Misschien las je het al in het maandoverzicht van maart: ik ben bezig met een Engelstalig YouTube kanaal. Gisteren kwam de eerste video online! Ik zal niet alle video’s op Naoki delen, maar de eerste video past denk ik wel goed op mijn blog. Ik laat namelijk 5 van mijn favoriete vegan make-up producten zien.

Benieuwd naar mijn favoriete vegan make-up producten op dit moment? Dit zijn ze:

De producten die voorbij komen:

♥ ZAO Natural Mascara (review)

♥ Hourglass Ambient Lighting Blush in de kleur ‘Incandescent Electra’ (review)

♥ Charlotte Tilbury Brow Lift in de kleur ‘Grace K’ (review)

♥ Kat von D Studded Kiss Lipstick in de kleur ‘Magick’ (meer info)

♥ Nude by Nature Illusion Eyeshadow Trio ‘Nude 01’ (review)

5 Vegan Make-Up Favorieten

Het is wel een beetje spannend om een nieuw kanaal te beginnen en zeker in een andere taal. Ik moet toch weer helemaal opnieuw beginnen, al hoop ik dat een paar van jullie me ook op mijn Engelstalige kanaal willen volgen. Als je dat wilt doen (vind ik heel leuk!), dan is hier de link naar mijn kanaal waar je je kunt abonneren. Ik ben op dit moment ook bezig met een bijhorende blog (dit zal later verschijnen op TheKindRebel.com) en heb besloten om vanaf nu op Instagram in het Engels teksten bij de afbeeldingen te plaatsen, tenzij het specifiek voor Nederlandse volgers bedoeld is.

Bedankt voor het kijken van de video en geniet van dit lange weekend!

9 Comments
 • Mariëlle
  15 . 04 . 2017

  Wat ben jij druk bezig dame, super leuk! Ik houd je in de gaten hoor :) Je Engels is ook echt heel goed trouwens!

  • Sophie
   15 . 04 . 2017

   Ah dankjewel <3 Haha ja, het geeft me energie om nieuwe dingen te proberen en om mezelf uit te dagen :D

 • Maria
  15 . 04 . 2017

  Jaaa, leuke video! *Wacht in spanning af op de nieuwe blog! Succes :)

 • Jessica
  15 . 04 . 2017

  Leuke video!!
  Ik zou zelf nog wel iets willen kopen van Kat von D en ZAO vind ik de verpakkingen heel mooi gemaakt.

  • Sophie
   16 . 04 . 2017

   Dankjewel! Ik vind de verpakkingen ook zo mooi en nog verantwoord ook! :)

 • Kim
  15 . 04 . 2017

  Wat leuk dat je ook in het Engels gaat bloggen en video’s gaat maken. Ik heb zelf ook erg getwijfeld aan de taal. Het voelt best eng hè.

  • Sophie
   16 . 04 . 2017

   Ja heel eng haha, ook al heb ik in Amerika gewoond en praat ik dagelijks Engels – helemaal vloeiend spreken doe ik op dit moment niet meer. Ik hoop dat ik met oefenen en deze video’s er weer beter in word!

 • danielle
  19 . 04 . 2017

  leuke video! Je bent goed te volgen, omschrijft de producten kort en krachtig en daar hou ik wel van. Niet al te uitgebreid ergens op in gaan want dan raak je me kwijt ;) En ik zie al weer een nieuw product dat op mijn sephora wishlist staat die mijn man mag halen volgende week, mooie lipstick van Kat von D. Ik heb een aantal van dit merk, ook wat extreme kleuren maar zo’n my lips but better wil ik graag nog.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *