Mei recap: nieuwe dierproefvrije merken & inspirerende artikelen

Mei recap: The Kind Rebel & dierproefvrije updates

Vandaag kijk ik terug op de afgelopen maand van Naoki en deel ik een aantal nieuwe dierproefvrije merken met jullie, waaronder een merk dat ik al jarenlang op mijn lijst probeer te zetten. Ik deel tevens een aantal inspirerende artikelen en video’s!

Dierproefvrije updates

April recap: The Kind Rebel & dierproefvrije updates

Ik zal beginnen met het goede nieuws: ik heb in de afgelopen maand 17 cosmeticamerken benaderd voor hun dierproevenstatement. 9 hiervan staan inmiddels op de dierproefvrije lijst. Dit zijn ze:

Aveda
Bodhi & Birch (V)
Crazy Rumors (V+)
Dr. K Soap Company (V)
Gold Haircare (V)
Indeed Labs (V+)
Modern Druids (V+)
Noeran
Uoga Uoga (V+)

V = geheel vegetarisch assortiment
V+ = geheel veganistisch assortiment

De volgende merken heb ik (opnieuw) benaderd en hiermee ben ik nog in gesprek of wacht ik nog op een antwoord:

Altruist
Ben & Anna
Biosolis
Farmona
La Fare 1789
Nvey
Oliv’ Bio
OZN
St. Moriz

Vanaf vandaag kan je de nieuwste dierproefvrije lijst op Patreon downloaden in een handige PDF! :)

Nieuwe The Kind Rebel videos

In de vorige update liet ik jullie kennis maken met The Kind Rebel, mijn Engelstalige YouTube kanaal. Deze week komt er weer een nieuwe video online, mijn laatste ging over duurzame mode. Wat is duurzame mode en waarom is het belangrijk? Bekijk hem hier:

Ik draag trouwens een nieuwe Miss Green top die ik vorige maand aanschafte en heel blij mee ben. Naast bovenstaande video heb ik ook een video gemaakt met tips voor de beginnende minimalist.

Op YouTube kan je je abonneren op mijn Engelstalige kanaal :)

Meest gelezen artikelen op Naoki

Dit waren de populairste nieuwe artikelen op Naoki in mei, mocht je ze gemist hebben:

Dierproefvrije, Natuurlijke & Vegan Deodorant

Hoe kom je erachter wat voor dieet voor jou werkt?

Over alleen zijn en weinig vrienden hebben

Tips voor de beginnende minimalist

Dankbaar voor de boze activist

Favoriete video’s & artikelen

Dit zijn een aantal van mijn favoriete artikelen & video’s van de afgelopen maand:

♥ “Hoe ik ENORM VEEL ben afgevallen! ❤ MIJN GEHEIM!” is de titel van een recente video van Mascha op haar kanaal Beautygloss. In eerste instantie dacht ik dat dit een beetje een standaard video zou worden (gezonder eten, sporten…) maar dat was het helemaal niet. De video gaat namelijk grotendeels over veganistisch eten en waarom dit goed is voor jou en de wereld. Een hele goede video!

♥ Ik zet sinds vorig jaar mijn garderobe online (in dit artikel, om zo een overzicht te houden en mezelf ervan te weerhouden om los te gaan in een sale). Sara van When Sara Smiles deed onlangs hetzelfde en maakte er een uitgebreid artikel over, met veel mooie foto’s. Zo leuk om te zien! Wie volgt? :)

♥ Leef jij op een authentieke wijze? Holistik schreef twee interessante artikelen over dit onderwerp. In het eerste artikel leggen ze, met de hulp van schrijver Stephen Joseph uit wat het betekent als je authentiek leeft. In het tweede artikel staat een test die je meteen kunt uitvoeren, om te kijken hoe jij hier in staat. Interessant om te doen!

♥ Gebruik jij graag Instagram en heb je gemerkt dat je sinds kort een daling in het aantal likes op je foto’s ziet? Dat kan komen door een ‘shadowban’. Op de blog van Northflix lees je hier meer informatie over en in een vervolg post geeft ze je tips om een toekomstige ban te voorkomen. Goed om te weten!

Op zoek naar meer inspiratie? Op mijn duurzame blogs overzicht vind je heel veel bloggers die over interessante en duurzame onderwerpen schrijven.

Ik wens jullie een hele mooie & zonnige maand toe :)

  1. Wat fijn dat er weer zoveel dierproefvrije merken bij zijn gekomen. Daar word ik blij van :) Ik ga je video’s binnenkort eens bekijken. Ben heel benieuwd! Leuk overzicht met artikelen ook. Een aantal ken ik al, maar het artikel van Holistik ga ik eens lezen.

  2. Leuk altijd, zo’n maandoverzicht! Altijd handig om je artikelen weer even op een rijtje te hebben en leuk om tips te lezen over andere blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen zijn en weinig vrienden hebben

Over alleen zijn en weinig vrienden hebben

Verandering, groei en ontwikkeling

Verandering, groei en ontwikkeling