Likes&Loves Week 42

likes and loves naoki

Om je week goed te beginnen deel ik elke maandag mijn “Likes & Loves”: must-haves, aanbiedingen, leuke blogs, diy’s, nieuwe cosmetica collecties en meer die mij de afgelopen week opvielen en die jullie hopelijk ook leuk vinden. Een mix tussen nieuwtjes, inspiratie & ‘feel good’ nieuws! Laten we meteen beginnen:

NCLA Fall/Winter nagellak collectie
dierproefvrije blogs

swatches via peachy polish

Ik ben groot fan van NCLA en hun nagellak: niet alleen zijn al hun producten dierproefvrij en vegan, maar ze komen elk jaar weer met de mooiste kleuren en unieke verpakkingen! Heel hoog op mijn verlanglijstje: “Dead End Gorgeous” (rechts op de foto), een donkerblauw-paarse kleur met veel shimmer. Daarnaast vind ik “The Spa comes to me” (links) ook ontzettend mooi! Ik heb al een paar kleuren gespot op BeautyBay.com, ik hoop dat ze snel allemaal online te koop zijn. In Nederland wordt dit merk exclusief door Pretty Polish verkocht. Bekijk hier de complete NCLA collectie.

Nieuwe H&M Conscious items

dierproefvrije blogs
Ik zag vorige week een paar mooie items in de H&M online shop, die ook nog eens van biologische & gerecyclede materialen gemaakt bleken te zijn! Zoals jullie misschien wel weten ben ik fan van de Conscious lijn, die H&M het hele jaar door heeft en waar elk seizoen weer een paar nieuwe items aan toegevoegd worden. Op de foto zie je links een blouse van chiffon (€34,95) en rechts een blouse van lyocell (€39,95). Ook de ‘Home’ collectie bevat nog steeds mooie duurzamere items, deze vind je allemaal hier (er zitten ook een paar items in de -50% korting- sale!).

Pilates workouts
dierproefvrije blogs
De beste pilates workout volg je in de sportschool, maar ook thuis kan je makkelijk pilates oefeningen doen. Samen met YouTube filmpjes bijvoorbeeld! Via onderstaande link vind je 5 workouts die je thuis kunt doen, het enige wat je nodig hebt is een matje en ruimte en privacy om te bewegen natuurlijk. Open de link op je tablet of laptop en je creëert zo een workout die je even tussendoor, ‘s ochtends of juist voor het slapen kunt doen, ideaal! Je vindt de workouts hier.

Recept: Halloween Cookie Pops
dierproefvrije blogs
Nu Halloween dichtbij komt, kom ik steeds vaker recepten met het Halloween thema tegen, zoals deze super schattige Cookie Pops! Ze zijn erg makkelijk te maken, want je maakt ze gewoon met koekjes die je al in huis hebt liggen. De cookie pops zien er geweldig uit, maar iedereen kan ze makkelijk maken en zijn of haar eigen twist er aan geven. Je vindt het recept hier. Nog een tip: als je deze maand in Den Haag of Amsterdam komt, neem dan een kijkje in een Engelse supermarkt. In Engeland wordt Halloween ook gevierd en de supermarkten liggen dan ook vol met heerlijke snacks en snoep! Zo ook Kelly’s Expat hier in Den Haag, ik moest me echt inhouden om niet de halve winkel leeg te kopen… ;)

Natuurlijke & dierproefvrije cosmetica aanbiedingen
cosmetica aanbiedingen
De Tuinen heeft ook deze week nog de 50% korting op elk tweede product actie, die geldig is op alle producten in de hele winkel (met uitzondering van geneesmiddelen, boeken, kaarten, cadeaubonnen en tassen). Je krijgt de korting op het goedkoopste product.
Etos heeft een goede aanbieding op alle dames gezichtsverzorging producten: elk derde product is gratis (alle merken en alle combinaties mogelijk). Daarnaast hebben alle Etos (huismerk) 250 ml body producten 50% korting.
Kruidvat heeft 50% korting op alle Biodermal producten.
Trekpleister heeft een 1+1 actie op alle Hairwonder producten, de producten uit de Tea Tree lijn van Superdrug hebben een 2+1 gratis actie en je koopt 2 Catrice nagellak, lipgloss en/of lipstick items voor samen €5.

Geniet van je week!

 1. Mooie likes en Loves weer deze week. Ik volg ook pilates in de sportschool maar thuis is net zo fijn! Goed plan!

 2. Wat een fijne likes & loves! De nagellakjes van NCLA zien er super mooi uit! Wauw.

 3. Leuk! De lakken van NCLA staan hoog op mijn wishlist, ze hebben hele mooie kleuren :)

 4. Die actie van de Tuinen vind ik altijd erg prettig! Ik wacht ook altijd met het inslaan van mijn shampoo op zo’n actie.

 5. Die lakjes; zo pretty! Ik blijf het concept van je blog echt super vinden, alles dier- en proef vrij, echt tof!

 6. De NCLA nagellakken zien er idd heel mooi uit. Leuke aanbiedingen weer deze week, ik bedenk me door dit artikel opeens dat onze folders helemaal nog niet zijn gekomen(?).

  • De folders kan je ook allemaal online bekijken of via de Reclamefolder app op je telefoon, wel zo handig en milieubesparend! :)

 7. Wow, ik schrok me echt het apenlazerus van die reclame bovenin die ineens aanging!
  On topic: die cookiepops zijn adorable!

  • De ‘About Time’ banner? Er draaien nu twee banners, ik denk dat je die bedoelt… als het goed is zie je hem maar 1 keer (tenzij je je cookies vaak wist) ;)

Blogmix: beauty, health, food & fashion bloggers

Review: Nina’s Nature natuurlijke parfums