Kahina Giving Beauty Antioxidant Masker

Kahina Giving Beauty Antioxidant Masker

Een paar weken geleden liet ik jullie kennis maken met de huidverzorging van Kahina Giving Beauty. Toen ik deze producten aan het testen was kreeg ik het Antioxidant Mask als cadeautje om later eens te proberen. Inmiddels gebruik ik het masker 1-2 keer in de week en is het naast de arganolie en oogserum van Kahina een vast onderdeel in mijn routine geworden.

Het Antioxidant Masker is een multi-functioneel masker dat voor elke huid geschikt is. Het masker is gemaakt om onzuiverheden aan te pakken, de collageenproductie te versterken en de huid sterker en elastischer te maken. Het masker bevat antioxidanten (uiteraard, aangezien de naam) die schade bestrijden door vrije radicalen en vermindert tekenen van huidveroudering. Tevens is het een masker en scrub in 1: het masker bevat milde scrubdeeltjes die je huid licht exfoliëren.

Kahina Giving Beauty Antioxidant Masker

Het masker komt in een luxe, donkere pot met 50ml product erin. Het masker heeft een basis van water, klei, arganolie en zonnebloemolie. De klei die in dit masker zit is rhassoul klei uit Marokko. Deze klei bevat veel mineralen en is rijk aan silica, magnesium en kalium. Door het toevoegen van rhassoul klei is het masker effectief in het aantrekken van het vuil op je huid. Door het water en hoge dosis arganolie voelt het masker toch zacht aan en wordt je huid tegelijkertijd verzorgd.

Je brengt het masker aan zoals elk ander masker op een schone huid. Wat me meteen opvalt is dat je maar heel weinig nodig hebt, ongeveer een theelepel. Dit is genoeg voor mijn hele gezicht. Je laat het masker zo’n 7 tot 10 minuten inwerken en spoelt het dan af door het masker als een scrub over je huid te wrijven met wat warm water. Mijn huid voelt na het afdeppen heerlijk zacht en glad aan en ziet er egaal uit. Het masker werkt goed om roodheid tegen te gaan en laat de huid rustiger ogen. Ik gebruik het masker graag, want ik zie bij herhaaldelijk gebruik echt een verschil in mijn huid. Overige maskers zijn ook prima in staat om mijn huid te reinigen en zacht aan te laten voelen, maar met dit masker zie ik dat mijn huid een stuk egaler wordt en blijft.

Kahina Giving Beauty Antioxidant Masker

Ingrediënten
Aqua, hectorite, argania spinosa (argan) kernel oil*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, glycerin, cetearyl alcohol, cetearyl olivate, lactic acid, populus tremuloides bark extract, sorbitan olivate, hydrolyzed linseed extract*, mannan, xanthan gum, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract*, cetearyl glucoside, dehydroacetic acid, benzyl alcohol, totarol*, euterpe oleracea (acai) fruit oil, arginine, punica granatum (pomegranate) seed extract*, eucalyptus radiata (eucalyptus) leaf/stem oil*, mentha piperita (peppermint) oil*, pelargonium graveolens (geranium) oil.
98.9% of the total ingredients are from natural origin; 59% of the total ingredients are from Organic Farming.

Vegan: Ja
100% natuurlijk: Nee (wel zo goed als; 98.9%)
Dierproefvrij: Ja, gecertificeerd door Cruelty Free International (zie statement)
Eco-friendly: Kahina Giving Beauty maakt grotendeels gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten, de papieren verpakking is gemaakt van recycled papier en de glazen verpakkingen zijn recyclebaar. Kahina doneert een percentage van de winst aan initiatieven in Marokko om vrouwen een kinderen te ondersteunen.
Geproduceerd in: Noord Amerika

Kahina Giving Beauty Antioxidant Masker

Ik vind het Antioxidant Masker van Kahina erg fijn in gebruik: het ruikt lekker, brengt makkelijk aan en laat mijn huid gezonder aanvoelen en er egaler uitzien. Zoals bij de meeste effectieve maskers met natuurlijke ingrediënten zit er wel een prijskaartje aan: het masker kost €62. Als je van luxe huidverzorging houdt en je het geld er voor over hebt, dan kan ik het masker zeker aanraden! Dit masker en overige producten van Kahina Giving Beauty worden in Nederland verkocht bij Corpo Natura.

Dit product heb ik ontvangen om te testen.

  1. Wat een mooi potje zeg en de ingrediënten klinken heel erg goed. Ik kende dit merk eigenlijk nog niet, maar je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Fijn dat het zo goed werkt ook! Fijne maskertjes vind ik altijd zo ontspannend. Malou x

  2. Dit klinkt echt als een droomproduct. Ik heb nog gezichtsmaskertjes die ik eerst van mezelf op moet maken voordat ik een nieuwe aanschaf maar het is wel een product om in gedachten te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Unravel

Unravel – Dit gebeurt er met je oude kleding

Het belang van doorzettingsvermogen

Doorzettingsvermogen