Favoriete Cruelty Free Beauty producten van 2017

Favoriete Cruelty Free Beauty producten van 2017

Het einde van 2017 nadert, de perfecte tijd dus om even terug te kijken op het afgelopen jaar. Voor vandaag heb ik al mijn cosmeticaproducten doorgenomen die ik in huis heb. Daarnaast heb ik alle reviews uit 2017 even opnieuw bekeken. Want ook in 2017 heb ik heel wat beauty producten getest. Veel daarvan verschenen in reviews op Naoki, omdat ik ze ook aan jullie wilde aanraden. Daarnaast zijn er ook een aantal producten die ik al voor 2017 gebruikte en die ik nu nog met plezier gebruik, die ook een plekje krijgen in het artikel van vandaag.

Ik heb in 2017 voornamelijk make-up producten getest voor Naoki, want ik zie aan het aantal reacties en views dat deze artikelen beter scoren dan bijvoorbeeld huidverzorgingsproducten. Daarom is het lijstje van favorieten ook het langst bij de make-up producten :)

Dit zijn mijn 13 favoriete producten die ik dit jaar ontdekt heb:

Mijn favoriete huid & lichaamsproducten

Favoriete Cruelty Free Beauty producten van 2017

Pacifica Coconut Micellar Water – ik ben soms (vaak) een beetje te lui om mijn gezicht ‘s avonds grondig te reinigen. Dan is een micellar water echt een uitkomst: je brengt een beetje aan op een wattenschijfje, haalt het over je gezicht en je bent klaar. Deze van Pacifica haalt ook al mijn oogmake-up zonder moeite eraf.

Avalon Organics Intense Defense Antioxidant Oil – een heerlijke frisse huidolie die mijn huid zacht en glad maakt.

Stella McCartney ‘POP’ Eau De Parfum – heerlijk vrouwelijk, niet te zwaar en geschikt om elke dag te dragen. Dit vegan parfum heb ik pas een maand of twee in mijn bezit, maar is nu al mijn favoriet geworden.

Kahina Giving Beauty Antioxidant Masker – hij is wat prijzig, maar dan heb je ook wat. Dit masker is erg fijn om te gebruiken en laat mijn huid heerlijk glad en zacht aanvoelen en er egaler uitzien.

Mijn favoriete make-up producten

Favoriete Cruelty Free Beauty producten van 2017

Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara – mijn nieuwe favoriete mascara die ik onlangs opnieuw heb aangeschaft. Hij geeft mooi volume, het borsteltje werkt fijn en mijn wimpers zien er langer uit. Bonuspunten dat hij ook nog eens vegan is.

PUR Soiree Diaries Oogschaduw Palette – een vegan oogschaduwpalette met 12 geweldige kleuren die bij iedereen mooi zullen staan. Ze blijven ook nog eens lang zitten en zijn goed gepigmenteerd.

OZN Vegan Nagellak in de kleur ‘Mila’ – deze nagellak uit Duitsland is 7-FREE en de kleur Mila is een hele mooie nude-roze kleur die ik graag draag.

Hiro Cosmetics Foundation & Concealer – deze natuurlijke foundation en concealer zijn een perfecte match voor mijn lichte huid en bevatten veel verzorgende ingrediënten. De concealer draag ik bijna dagelijks. Foundation vind ik niet nodig om dagelijks te dragen, maar als ik foto’s of video’s maak dan draag ik altijd deze.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade – ik heb eindelijk een product voor mijn wenkbrauwen gevonden dat de hele dag blijft zitten. Er zijn veel kleuren verkrijgbaar en het potje gaat lang mee.

Kat Von D Lipstick in de kleur ‘Magick’ – ik kocht deze kleur tijdens mijn vakantie begin dit jaar in Las Vegas en draag hem sindsdien met plezier. Alle lipsticks van Kat von D zijn trouwens vegan en ze is van plan om de gehele make-up lijn vegan te maken.

S’N’BIO Nagellak in de kleur ‘Gold’ – 7-FREE, glanzend en blijft lang zitten. De perfecte kleur voor feestjes!

Mijn favoriete haarverzorgingsproducten

Favoriete Cruelty Free Beauty producten van 2017

Alchemy Amla Hair Remedy – deze natuurlijke en biologische haarolie laat mijn haar minder pluizen, maakt het gladder en zachter. Ook heerlijk om te gebruiken tijdens een hoofdhuidmassage.

Alba Botanica Hawaiian Leave In Conditioner – deze betaalbare conditioner werkt bijna net zo goed als de dure conditioner van John Masters die ik al jaren aanraad. Ik heb hem onlangs opnieuw aangeschaft.

All time favorieten

Naast bovenstaande producten die ik dit jaar ontdekt heb, heb ik nog een aantal producten die ik dit jaar opnieuw kocht, omdat ze zo fijn werken. Deze 5 producten wil ik daarom ook een plekje geven in dit artikel.

Favoriete Cruelty Free Beauty producten van 2017

Paula’s Choice Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution – deze tonic gebruik ik nu al bijna drie jaar, omdat het mijn huid egaal houdt en ik er veel minder acne door heb gekregen. Deze blijf ik dus opnieuw aanschaffen.

Alba Botanica Face & Body Scrub – ook dit is een product dat ik al een tijdje gebruik en opnieuw blijf kopen. Ik gebruik deze scrub op mijn gezicht en lichaam, werkt effectief tegen onzuiverheden.

Lush Bubblegum Lipscrub – hier heb ik altijd een potje van in huis. Zeker in de koude maanden, wanneer ik last heb van droge lippen is dit een redder in nood.

Yes to Cucumbers Shampoo – deze shampoo gebruik ik al jaren en blijft een van mijn favorieten. De fles gaat lang mee, maakt mijn haar schoon en ruikt lekker. Hij is grotendeels natuurlijk en geheel vegan.

Inecto Argan Hand & Nail Cream – lekker betaalbaar, werkt goed en gewoon bij de drogist verkrijgbaar. Ik koop hem elke maand opnieuw :)

Dit waren mijn favoriete dierproefvrije en vegan beauty producten van het afgelopen jaar. Hebben jullie in het afgelopen jaar nieuwe favorieten ontdekt die ik ook moet uitproberen? Laat het vooral weten in de comments!

  1. Dank je Sophie voor dit prachtige overzicht. Ik put regelmatig uit jouw overzichten en reviews zodat ik goede, duurzame en vegan producten aan kan schaffen. Mijn compliment met welke zorg je dit doet. Ik kijk uit naar 2018.

  2. Dank, het helpt bij mij eigen zoektocht. Wat ik me nog afvroeg en hoop dat jij het antwoord hebt: kunnen merken cruelty free zijn die wél in China geproduceerd worden? Dat is wat anders dan verkocht worden in China, maar mijn gevoel zegt dat het uiteindelijk niet uitmaakt als het gaat om diervriendelijk-zijn.

    • Ja, gelukkig kunnen merken wel dierproefvrij in China produceren. De Chinese overheid voert namelijk alleen dierproeven uit op ingrediënten en producten die op de Chinese markt komen. Als de producten in China gemaakt worden en het land daarna verlaten voor verkoop elders, worden er dus geen dierproeven uitgevoerd gelukkig.

  3. Wat een fijne producten, goede inspiratie! Zelf ben ik ook fan van olie op mijn huid, zeker nu in de winter, heerlijk voedend!

  4. Fijn overzicht! Mijn favoriet van het jaar is denk ik de tarte gifted mascara, en nog steeds de hurraw lippen balsems.

  5. Mijn favoriete dit-jaar-ontdekte product is de shampoo (& conditioner trouwens ook) van Petal Fresh. Ik kwam het eigenlijk per toeval tegen en was aangenaam verrast! Heb de Tea Tree shampoo al 2 keer gekocht, maar heb toevallig laatst ook jouw favoriet, Yes to Cucumbers, gekocht, dus ben daar ook benieuwd naar :)

  6. Charlotte Tilbury mascara is ook mijn favoriet! Stella POP heb ik besteld, ben benieuwd of het een lekker geurtje is :)

  7. Heerlijk om lezen, deze stukjes over goede keuzes voor beautyproducten en make up. Haal er altijd veel inspiratie en tips uit. Dankjewel en ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stella McCartney 'POP' Eau De Parfum

Stella McCartney ‘POP’ Eau De Parfum

Wat ik bereikt heb in 2017 & waar ik trots op ben

Wat ik bereikt heb in 2017 & waar ik trots op ben