Fair Fashion Outfit #3

Fair Fashion Outfit #3

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik een fair fashion outfit deelde op Naoki. De reden is simpel: nu het koud is en vaak regent, is het een stuk lastiger om buiten foto’s te maken. Alhoewel ik mijn nieuwste aanwinsten graag deel op Naoki (zoals hier en hier), draag ik buiten toch liever gewoon een dikke jas en sjaal. Daarom vandaag deze jas en sjaal in de spotlight, samen met mijn nieuwste trui.

Winterjas van H&M Conscious

Fair Fashion Outfit #3

Deze winterjas draag ik nu al 3 jaar. Ik kocht hem bij de H&M en hij komt uit de ‘Conscious’ collectie. De jas is deels gemaakt van gerecycled wol en polyester. Hoeveel van deze materialen gerecycled en nieuw zijn staat helaas niet op het label in de jas. Het was liefde op het eerste gezicht: ik zocht een jas die stijlvol en warm was en die door een tijdloos model een aantal jaren mee kon gaan. Het was een goede keuze, want ik draag hem nog altijd met plezier! Het is dan ook de enige winterjas die ik in mijn bezit heb. Helaas verkoopt H&M op dit moment niets vergelijkbaars in de Conscious collectie, maar wie weet later dit jaar wel weer.

Trui van Real Fake

Fair Fashion Outfit #3

Mijn laatste aanwinst is deze leuke trui van het Nederlandse merk Real Fake. Het was een cadeautje van mijn vriend vlak voor de kerst en hij zit echt heel fijn. De binnenkant is heel zacht en het model is anders dan ik gewend ben: hij heeft een beetje een boxy model en is cropped. Hierdoor kan ik hem op koude dagen prima aan met een tanktop eronder en in de lente zonder. De trui kost volgens mij €75 en hij is te koop bij de Geiten Wollen Winkel in Amsterdam.

Sjaal van Résiste et Rêve

Fair Fashion Outfit #3

Mijn sjaal komt van het eerlijke merk Résiste et Rêve en ik kreeg hem vorig jaar van webshop Wolf and Storm. De sjaal zit zo lekker comfortabel! Hij is lekker lang, waardoor je hem makkelijk twee keer om je nek kunt wikkelen, maar ook wat losser kunt dragen. Hij is niet alleen mooi en comfy, maar ook duurzaam: de stof is namelijk gemaakt van gerecycled denim. De kleur past ook nog eens mooi bij mijn jas! Hij is nog te koop voor €49,95 bij Wolf and Storm.

Fair Fashion Outfit #3

Overige items die ik draag: mijn Ally tas van O MY BAG, een zwarte tregging van Mango (die ik al 4 jaar in mijn bezit heb – zo werd hij toch ietwat duurzaam) en laarsjes van Sarenza. Als je me deze winter op straat tegenkomt dan bestaat er een 90% kans dat ik er precies zo uitzie haha, want mijn broeken zijn zwart en deze jas & sjaal combo draag ik dagelijks. Een fijne en comfortabele look dus, al kijk ik wel uit naar februari waar ik tijdens een vakantie in de zon weer mijn zomerkleding mag dragen ;)

  1. Fijne outfit dit! Ik vind die trui echt zo ontzettend leuk, ik heb hem ook al een tijdje in het zicht, haha. Heerlijk ook die lange sjaal! Warme sjaals for the win <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sukin Paw Paw Ointment

Sukin Paw Paw Ointment

Waarom het oké is om af en toe een uitzondering te maken

Waarom het oké is om af en toe een uitzondering te maken