Bedrijven

Ik sta altijd open voor samenwerkingen met duurzame en diervriendelijke bedrijven. Ik stuur je graag mijn mediakit toe met alle informatie rondom samenwerkingen, mijn recente statistieken en tarieven. Ik ben ook in te huren voor presentaties en advies over dierproefvrije, vegan en natuurlijke cosmetica en een duurzame lifestyle. Neem contact met me op door onderstaand formulier in te vullen. Ik probeer binnen 2 werkdagen je mail te beantwoorden.

Ter info: ik heb geen interesse in linkbuilding, linkruil, gastartikelen en MLM bedrijven. Mails hierover worden genegeerd.

Bezoekers

Heb je een vraag over (dierproefvrije) cosmeticamerken of producten? Check dan eerst even deze pagina, hier worden de meest gestelde vragen beantwoord en vind je een overzicht van alle lijsten en handige artikelen op Naoki. Vanwege de grote hoeveelheid mails die ik ontvang lukt het me helaas niet meer om iedereen van een persoonlijk antwoord te voorzien. Wil je een tip delen of gewoon even gedag zeggen, kan dat ook altijd in de comments onder artikelen die ik dagelijks doorneem.

Naoki.nl is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in onze privacyverklaring. Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens.

Contactformulier