Axiology Natural Lipstick ‘Noble’

Axiology lipstick in de kleur Noble

Mijn liefde voor mooie lipsticks is groot, vooral wanneer deze lipsticks ook nog eens natuurlijk en vegan zijn. Van Axiology heb ik al een tijdje een mooie lichtroze kleur (review) in mijn bezit. Onlangs heb ik een tweede kleur aan mijn collectie toegevoegd: Noble.

Axiology lipstick in de kleur Noble

Mocht je nog niet eerder van Axiology gehoord hebben: dit Amerikaanse merk is opgericht door een veganist die voor haarzelf opzoek was naar de perfecte vegan en natuurlijke lippenstift. Uit deze zoektocht zijn de lipsticks van Axiology ontstaan. Het bedrijf werkt duurzaam, de producten bevatten enkel natuurlijke en biologische ingrediënten en alle producten zijn vegan.

De lipsticks van Axiology komen in een mooie gouden verpakking die luxe aanvoelt, zo ook deze kleur. Volgens mij zijn de ingrediënten van de lipstick iets aangepast, want ‘Noble’ voelt nog zachter aan op mijn lippen dan de kleur die ik al in mijn collectie heb. Ik zie dat als eerste ingrediënt nu gebruik wordt gemaakt van kokosolie, iets wat je ook meteen voelt op je lippen. Die voelen zacht en glad aan, alsof je net een lippenbalsem hebt aangebracht. Er zit verder nog o.a. candelillawas, avocado boter & olie en vitamine E in de lipstick.

Axiology lipstick in de kleur Noble

De kleur ‘Philosophy’ die ik eerder reviewde was aan de transparante kant. ‘Noble’ dekt een stuk beter. Toen ik de kleur in de huls zag dacht ik even dat hij misschien te fel voor mij was, maar dat valt gelukkig mee. Op mijn lippen oogt hij naar een koraalkleur: een mix van midden roze en oranje. De kleur is wel iets feller dan de meeste zachte kleuren die ik in mijn collectie heb. Hij staat me dan ook het beste als ik wat foundation draag zodat mijn huid egaal is.

Een groot voordeel is dat je deze lippenstift totaal niet voelt zitten, het lijkt net een lippenbalsem. Hij heeft een ‘glossy’ finish, waardoor hij een beetje glanst. De kleur blijft een paar uur zitten, na eten & drinken of een middagje kletsen moet je hem wel even bijwerken.

Axiology lipstick in de kleur Noble

Ingrediënten:
Organic Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Organic Persea Gratissima (Avocado) Butter, Organic Persea Gratissima (Avocado) Oil, Organic Ricinus Communis (Castor) Oil, Organic Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Natural Tocopherol (Vitamin E) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Sambucus Nigra (Elderberry) Extract, Azadirachta Indica (Neem) Seed.
May Contain/Peut Contenir: Iron Oxide, Titanium Dioxide, Manganese Violet, Mica.

Vegan: Ja
100% natuurlijk: Ja
Dierproefvrij: Ja, gecertificeerd door PETA (zie statement)
Eco-friendly: Enkel gebruik natuurlijke en vegan ingrediënten, de papieren verpakking is gemaakt van gerecycled papier, lokale productie in Amerika en een deel van de winst wordt gedoneerd aan goede doelen.
Geproduceerd in: Noord Amerika

Axiology lipstick in de kleur Noble

Ik vind dit net zoals mijn eerdere Axiology aankoop een mooie toevoeging aan mijn collectie. Ik kreeg deze kleur cadeau van Kenko, die sinds deze maand een aantal populaire kleuren van Axiology verkopen. De lipsticks kosten €29 per stuk. Tip: mocht je nog opzoek zijn naar een leuk cadeau (voor jezelf of een ander…): de kleur Noble vind je ook terug in de Kenko cadeaubox van December, die vanaf 25 november te bestellen is.

Ik heb dit product ontvangen om uit te proberen.

  1. Heee deze wilde ik ook gaan bestellen! Maar ik ben blij dat ik nu je review zie. Ik vind hem voor mezelf namelijk niet zo, heb ook al een tint die er op lijkt! Maar hij staat je goed :)

  2. Oehhh! Ik denk dat ik door deze review de Kenko box eens ga bestellen. Want ik vind deze kleur echt fantastisch. Die glossy finish met een beetje een gouden gloed vind ik echt schitterend. Weet je of de Kenko box een fullsize lipstick bevat?

  3. Een compliment: deze kleur staat jou echt heel erg mooi! Prachtig. Ik ga me ook eens verdiepen in hun producten, ik kende het nog niet. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoektocht naar je persoonlijke stijl

Mijn persoonlijke stijl ontwikkelen – Conclusie

Zo overleef je de Black Friday sale

Zo overleef je de Black Friday sale