Sophie Carleen Naoki

Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Ik ben Sophie en ik ben in eind 2011 met deze website begonnen. Inmiddels verwelkom ik elke maand zo’n 40.000 unieke bezoekers op Naoki. Naoki is een beauty & lifestyle blog, met een focus op een eerlijker, diervriendelijker en duurzamer leven. Zo heb ik vanaf het begin besloten om enkel producten van dierproefvrije merken te reviewen en geef ik daarnaast ook de voorkeur aan natuurlijke, biologische en fairtrade producten. Ik heb hier voor gekozen omdat ik zelf al jaren dierproefvrij shop en omdat ik geloof dat een betere wereld bij jezelf begint. In mijn geval begint die betere wereld bij het kopen van een dierproefvrije lipstick en een biologische shampoo, want ook zo kan je een verschil maken.

Naast het blog onderdeel is Naoki ook een bron van informatie over dierproefvrije, vegan en natuurlijke cosmetica. Zo houd ik sinds een paar jaar een dierproefvrije cosmetica lijst bij, waar ik cosmetica merken op vermeld die (wereldwijd) niet aan dierproeven doen. Ik heb ook een lijst met merken die nog steeds op dieren testen, deze vind je hier. Daarnaast schrijf ik op Naoki ook over een gezonde lifestyle, eerlijke producten en een gelukkig leven. Naast alle mooie producten en merken, schrijf ik ook af en toe artikelen met een kritische ondertoon. Bijvoorbeeld over bedrijven die consumenten misleiden of waarom ik aan een minimalistischer leven begonnen ben. Ik hoop dat ik met Naoki kan aantonen dat je makkelijk bewuster, gezonder en gelukkiger kan leven! Daarom schrijf ik eerlijke artikelen zet ik merken en mensen in de spotlight die aan een mooiere wereld werken.

Over Sophie

Achter Naoki zit ik, Sophie. Ik woon samen met mijn vriend en allerliefste kat Dexter in Den Haag. Ik heb altijd al een passie voor schrijven en websites maken gehad en werk naast Naoki in online communicatie en marketing. De keuze om een diervriendelijke en natuurlijke lifestyle blog te beginnen was dan ook een logische stap: hiermee kan ik 2 van mijn passies in 1 verwerken.

Media

sophie naoki

Naoki wordt steeds vaker in (online) publicaties genoemd, dit vind ik echt een eer en heel leuk. Ik en Naoki hebben tot nu toe al in de Grazia, VIVA, CosmoGirl, Margriet, Fashionista, Vitamin Magazine, DW Magazine en in verschillende online publicaties zoals WomensHealthMag.nl, Cosmopolitan.nl, Knack.be en BN De Stem gestaan. Ook ben ik door VIVA in 2013 als “VIVA 400” vrouw genomineerd voor mijn blog Naoki en ben ik in 2015 genomineerd door het LUSH Prize Fund.

Heb je een idee voor een artikel of zoek je informatie over dierproef(vrije) of natuurlijke cosmetica? Neem dan gerust contact met mij op, ik beantwoord graag al je vragen en kan ook een tekstuele bijdrage leveren.

Je kunt me natuurlijk ook volgenย via social media:

Twitter – mijn persoonlijke twitter account
Facebook – Naoki’s Facebook pagina
Instagram – mijn persoonlijke Instagram account